Klacht Hi: Vreselijke service Smartcare

Ik heb inmiddels een lange waslijst aan problemen met de service van Smartcare.

In juli kreeg ik problemen met mijn HTC One X, ik heb toen 3 keer moeten bellen met de Hi klantenservice om eindelijk verbonden te kunnen worden met Smartcare, omdat ze te druk waren. Uiteindelijk op 25 juli tussen13.00 en 17.00 uur een afspraak kunnen maken, dat was 5 dagen later. De ochtend van 25 juli werd ik gebeld of mijn telefoon wellicht al bij de ochtendshift opgehaald kon worden. Dat vond ik prima, maar uiteindelijk heb ik om 16.00 uur gebeld omdat er nog steeds niemand was geweest.
Niemand kon mij vertellen wat er fout was gegaan, maar goed, een nieuwe afspraak gemaakt voor de avond erna. Ik heb toen afgesproken op een ander adres, omdat ik die avond niet thuis was. Op de bevestiging van de afspraak stond echter mijn eigen adres, dus ik heb nog teruggebeld met de vraag of ze het wel goed hadden opgeslagen. “Het staat verkeerd in de e-mail, maar de chauffeur heeft het goede adres”, is mij toen verteld. Begin van de avond werd ik door de chauffeur gebeld, omdat er niet open werd gedaan, bleek hij uiteindelijk alsnog bij mijn eigen adres te staan. Gelukkig was deze jongen zo vriendelijk om na zijn shift nog langs te rijden.
Ik heb een leentoestel gekregen, deze zou vergelijkbaar zijn met mijn eigen toestel. Uiteindelijk bleek het een zeer oude Sony Ericsson XPERIA te zijn. Misschien wat subjectief, maar ik vind dat dus totaal niet vergelijkbaar. Erger is dat deze telefoon niet gereset was, ik had toegang tot de browse history, Facebook en gmail account van de vorige gebruiker! Ik heb toen zelf de telefoon gereset, hoewel ik beter eerst de vorige gebruiker van de telefoon had kunnen waarschuwen. Ik vind echt dat de verantwoordelijkheid hiervoor bij Smartcare zou moeten liggen en niet bij de gebruiker.
Door de bezorger van mijn telefoon was mij verteld dat ik na twee weken bericht zou krijgen over mijn telefoon. Helaas werd dit drie weken. We hadden een afspraak voor 22 augustus, maar die heb ik helaas moeten verzetten naar vrijdag 24 augustus in de ochtend. Om 13,00 uur heb ik gebeld met de klantenservice en zij vertelden mij dat ik het beste een uurtje kon wachten, want soms loopt het wat uit. Een uur later opnieuw gebeld en werd ik weer doorgeschakeld naar Smartcare. Er bleken problemen met de rit te zijn, maar er was een kans dat tussen dan en 22.00 uur toch nog iemand langs zou komen. Daarom moest ik de dag erna maar bellen als er nog niemand geweest was. Nu kon nog geen nieuwe afspraak gemaakt worden, anders kon het schema nog wel eens helemaal verkeerd lopen.
De dag erna heb ik gebeld en toen werd mij verteld dat de telefoon bij TNT was en heb ik een telefoonnummer gekregen om te vragen wanneer ik op het schema stond bij TNT. Dit nummer was zaterdag niet bereikbaar, dus ik heb vandaag opnieuw gebeld. Nu blijkt TNT mijn telefoon helemaal nooit ontvangen te hebben. Erger nog is dat de TNT medewerker mij kon vertellen dat Smartcare momenteel ook niet weet waar mijn telefoon nu is. Ik wacht nu op een telefoontje vandaag of morgen van Smartcare voor meer duidelijkheid.

Reacties op 'Vreselijke service Smartcare'

Hi,

De ervaringen die je hier hebt beschreven zijn inderdaad erg vervelend. Het is zeker aan ons om de gemaakte afspraken na te komen en ervoor te zorgen dat persoonlijke gegevens van de toestellen worden gewist. Je hebt hier volkomen gelijk.

Het is goed te begrijpen dat je teleurgesteld en misschien ook wel boos bent. Ik wil je graag helpen om dit op te lossen. Je hebt je verhaal ook geplaatst op het Hi Forum. Omdat ik op het Hi Forum jouw gegevens kan inzien, wil ik je daar graag verder helpen.

Sorry voor deze situatie, ik ga je helpen.

Groetjes,

Christy
Hi Webcare

(door Hi - 1 jaar, 7 maanden geleden)

Reageer op deze klacht over Hi

Je moet ingelogd zijn om een reactie te geven op deze klacht...

Informatie over deze klacht

Dit is een klacht over Hi, geplaatst in Telecom

Ook een klacht melden over Hi »

Andere Hi klachten

JALrZflhMGwVPhkgd - bekijk
Mevr - bekijk
Telefoon gestolen - bekijk
geen bereik - bekijk
teveel betaald - bekijk