Klachten over Groupon

In Internet, Websites

Logo Groupon
  • Totaal Aantal klachten
  • Opgeloste klachten
  • Klachten in behandeling
  • Openstaande klachten
40
16
0
23
6.0

Over Groupon

Groupon is wereldwijd een van de grootste deal-van-de-dag websites. De focus ligt op het geven van korting op ervaringen en producten binnen de lifestyle-, beauty-, wellness- en vrijetijdssector. Groupon begon in november 2008 in Chicago, USA en inmiddels kunnen mensen over de hele wereld genieten van de aanbiedingen die elke dag online verschijnen. Groupon Nederland bestaat sinds april 2010 en ze zijn vandaag de dag actief in 35 steden.

Meld een klacht over Groupon » Naar de website van Groupon »

De laatste klachten over Groupon

 

groupon kan niet gereserveerd worden

Ik had een groupon gekocht voor een 3gangendiner voor 2 personen bij restaurant de Heksenboom in St. Anthonis. Restaurant gebeld om te reserveren op vrijdag 18 april, dit was prima. Ik moest het wel no0g even bevestigen via www.bookyourgroupon.nl. Dit bleek niet mogelijk, er kwam ... Lees verder »

Klacht vond plaats op 15 april 2014 en is gemeld op 17 april
 

Samsung S3 i9305 4G besteld, samsung s3 i9300 ontvangen

Op 2-04-2014 heb ik bij Groupon een Samsung galaxy S3 i9305 4G besteld. Deze is van de week geleverd maar het betreft hier een standaard S3 toestel de i9300, hier kan ik dus NIET mee op mijn 4G netwerk komen. Dit toestel is geleverd door ... Lees verder »


Product: Samsung Galaxy S3 i9305 4G?
Klacht vond plaats op 10 april 2014 en is gemeld op 10 april
 

Onbehoorlijk gedrag klantenservice

Aangezien de klantenservice mij onfatsoenlijk heeft geholpen voel ik mij genoodzaakt mij op deze manier tot u te wenden. Enige tijd geleden heb ik twee groupons bij u gekocht voor een weekendje naar Praag,waarbij ik de exacte data diende aan te geven. Wegens onduidelijkheid heb ... Lees verder »


Product: Praag: 3- of 4-daagse citytrip inclusief retourvlucht en verblijf met dagelijks ontbijt
Klacht vond plaats op en is gemeld op 25 februari
 

traffic control

Ik heb voor mijn man een voucher gekocht van traffic control voor het rijden met een Ferrari. Er is al een paar keer gereserveerd door ons maar iedere keer door traffic control geannuleerd. Nu zijn ze failliet en ben ik mijn geld kwijt? Ze staan ... Lees verder »

Klacht vond plaats op 08 januari 2014 en is gemeld op 15 januari
 

Complicatie rijlessen pakket en slechte service

Ik ben al vier weken bezig geweest met de zaak omtrent mijn rijlessen pakket die ik heb aangeschaft bij Raufi via Groupon. Het duurde een tijdje voordat ik een redelijke oplossing kreeg aangeboden. Naast een slechte aanbieding te hebben ontvangen, moest ik ook nog eens ... Lees verder »


Product: Rijlessen pakket
Klacht vond plaats op 29 november 2013 en is gemeld op 30 december
 

geen vouchers

onnodige stress, omdat niet zoals toegezegd op de site je een voucher ontvangt. Na 2 keer gebeld te hebben, kregen we de melding dat we van de groupon site de boeking af moesten drukken en hiermee naar de kassa van de schouwburg moesten gaan, dan ... Lees verder »

Klacht vond plaats op 30 december 2013 en is gemeld op 30 december
 

niet afgebeld

Via groupon 4x reservering busreis gekocht. Gereserveerd voor 22-12-2013, maar helaas geen telefoon ontvangen van restaurant Havenbinkie(suzanne)om even af te bellen.Te weinig mensen dus gaat niet door. Ander voorstel/alternatief is er niet.Eten kan, maar busreis niet. Voor ons is een andere datum helaas geen optie, ... Lees verder »


Product: busreis
Klacht vond plaats op 21 december 2013 en is gemeld op 21 december
 

Geen geld terug

Ik heb een Iphone4 met 16 GB besteld bij Groupon op 24/09/2013. Na ontvangst bleek het toestel defect te zijn. (Laad niet op en valt steeds uit)Ik heb op 05/10/2013 contact opgenomen met Groupon, na enkele weken met de leverancier in opdracht van Groupon. Ik ... Lees verder »

Klacht vond plaats op 05 oktober 2013 en is gemeld op 14 november

Klik hier om een klacht te melden over Groupon

Overige klachten in Internet,Websites

Basispakket, geen nat. geographic, sky channel en al jazeera meer - bekijk
Telefonisch misleiden - bekijk
niet geleverd - bekijk
internet - bekijk
telefoon - bekijk